SUGENG RAWUH, WELCOME, SELAMAT DATANG, ようこそ, مرحبا بكم, WILLKOMMEN, WELKOM, आपका स्वागत है, 欢迎光临, ДОБРО ПОЖАЛОВАТЬ, BIENVENUE, 환영합니다, ยินดีต้อนรับ, მთავარი, KARIBU, ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ, HOŞGELDİNİZ, CHÀO MỪNG

Sabtu, 23 Juni 2012

Topeng Tradisional

 Topeng Kelana Cirebon

 Topeng Barong Bali

 Topeng Prembon Bali

 Topeng Klana Jogjakarta

 Topeng Keras Bali

 Topeng Klana Jogjakarta

 Topeng Bapang Malang

 Topeng Panji Asmarabangun Malang

 Topeng Panji Putih Cirebon

 Topeng Telek Bali

 Topeng Tua Bali

Topeng Tumenggung Cirebon

3 komentar:

  1. tari klana menika asline asale saking pundi ya Pak? sebab teng pundi2 ya wonten, tuladhane ing Reyog Ponorogo iku ya wonten tokoh Klana Sewandana?

    BalasHapus
  2. klana menika negesaken salah satunggaling raja ingkang wicaksana...ingkang adil....saha wonten ingkang saweg kasmaran...saben2 wilayah wonten piyambak.....bedanipun wonten ing sunda menika Kelana, wonten ing jawa dados Klana...sami kaliyan sunda menika badhaya, jawa menika bedhaya...menawi asal menika saking kerakyatan...saged dipunpriksani menawi klana menika duwungipun ngewal....mangga pun priksani...kirang cetha???mangke saged rembug sesarengan

    BalasHapus
    Balasan
    1. sip maturnuwun saged damel tambahan referensi,,

      Hapus

SEMOGA BERMANFAAT